Lyxproblem

Lyxproblem

Inte en dag utan ett ilandsproblem!

Lyxproblem handlar om alla de där problemen som bara uppstår när man egentligen har det förbannat bra. Kanske är det så att vi alla har en viss kvot av problem som behöver fyllas för att det ska bli någon form av balans i livet? Och har man inte tillräckligt mycket problem så skapar hjärnan det åt en. Som på beställning, utan att man behöver fråga!

info@lyxproblem.se

Beslutsångest

LyxproblemPosted by Lyxproblem Mon, August 09, 2010 19:45:56
Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket som är dagens lyxproblem. Jag vet inte om det är att jag inte riktigt känner att jag har något idag (vilket skulle vara högst oroväckande) eller om jag har för många. Eller om det möjligen är så att jag blivit lite ringrostig under semestern. Skönt är det i alla fall att den är över - semestern alltså. Jag är nog inte riktigt gjord för sommarsemester - jag är helt enkelt inte bra på det. Det är alldeles för stressande. Från och med nu ska jag ta minimalt med semester på sommaren och istället ta någon vecka ledigt på hösten när det ösregnar och fixa med alla hemmaprojekt och sedan ska jag ta några veckor på vintern och åka till garanterat solsäkra ställen. Och däremellan ska jag vara ett litet under av effektivitet. Problem solved!


Ikväll hade jag tänkt hinna med en massa saker. Det ser inte ut att bli så, men jag får skylla på att det är rester av mitt semester-mode. Just nu försöker jag uppbåda energi att resa mig ur soffan för att dammsuga och fixa till i köket innan jag kryper ner i ett skumbad och peelar och inpackar och mjukgör. Sedan ska jag försöka klura ut om jag är mest sugen på att se CSI eller Danska Hollywoodfruar. Mycket som ska hinnas med så här en måndagskväll. Lite snyggt måste jag dock hinna fixa till det hemma - min kille har nämligen sagt att han tänkt överraska mig med middag efter jobbet imorgon. Hemlagad alltså. I mitt kök. Det kommer att vara första gången han är ensam i mitt kök. Det kommer att vara tredje gången han är i mitt kök och överhuvudtaget är delaktig i en matlagningsaktivitet. Det kommer att vara första gången han lagar mat till mig. Det kanske är första gången han lagar mat?


Vid närmare eftertanke är det kanske viktigare att jag hinner fixa till mig själv...?  • Comments(0)//www.lyxproblem.se/#post3