Lyxproblem

Lyxproblem

Inte en dag utan ett ilandsproblem!

Lyxproblem handlar om alla de där problemen som bara uppstår när man egentligen har det förbannat bra. Kanske är det så att vi alla har en viss kvot av problem som behöver fyllas för att det ska bli någon form av balans i livet? Och har man inte tillräckligt mycket problem så skapar hjärnan det åt en. Som på beställning, utan att man behöver fråga!

info@lyxproblem.se

Min platt-tv är för tjock

LyxproblemPosted by Lyxproblem Thu, July 08, 2010 19:22:07

Det är sant. Min platt-tv är för tjock. Den är bullig och ganska rund i formerna och inte alls sådär slimmad som jag skulle vilja att den var. Varje gång jag ser den blir jag lite, lite besviken. Mest besviken kände jag mig när jag fick hem den och upp den på väggen och det inte alls blev så fint som jag hade tänkt mig. Någonstans hoppades jag väl att jag skulle vänja mig, lära mig älska den här tv:n lika mycket som min andra, att utseendet inte var så viktigt egentligen utan huvudsaken är vad jag kunde få ut av den. Men faktum kvarstår. Min platt-tv är för tjock. Jag visste att fetmaepedemin var ett I-landsproblem. Jag hade bara inte förstått utbredningen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.