Lyxproblem

Lyxproblem

Inte en dag utan ett ilandsproblem!

Lyxproblem handlar om alla de där problemen som bara uppstår när man egentligen har det förbannat bra. Kanske är det så att vi alla har en viss kvot av problem som behöver fyllas för att det ska bli någon form av balans i livet? Och har man inte tillräckligt mycket problem så skapar hjärnan det åt en. Som på beställning, utan att man behöver fråga!

info@lyxproblem.se

Inte rätt vit nyans

LyxproblemPosted by Lyxproblem Wed, July 14, 2010 15:01:41
Nu när det är så varmt vill jag verkligen ha ett par trekvartslånga vita träningsbrallor. De ska vara lite coola men inte för pösiga. Speciellt inte över höfterna. Och sådana hittar jag en del, men de har antingen fickor som lyser igenom eller är i någon konstig smutsvit nyans. Det är svårt det där med vitt. Det ska se krispigt ut men inte vara för genomskinligt. Det får inte slå mot blått och inte mot gult. Och så ska det vara av rätt material också. Vitt ska ju vara det nya svarta denna säsong, så varför ska det vara så svårt att hitta rätt?

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.